Ulei de ricin 10 ml

Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cod Produs - Erp ID 28178
Call center pentru comenzi si suport general
Consultanta cu un farmacist
Produse originale
Livrare sigura
Curier/EasyBox/
FANbox
Plata in rate

Livrare în 1–2 zile lucrătoare

Expediem rapid, cu opțiuni flexibile.

Detalii

Transport gratuit luna aceasta

Află care produse beneficiază de transport gratuit.

Vezi produsele

Card, ramburs sau Leanpay

Ramburs între 80-999 lei · Leanpay pentru comenzi peste 250 lei.

Detalii

Produs OTC (fără prescripție)

Ridicare doar din farmaciile noastre din Cluj-Napoca.

Detalii
Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate si a imaginilor. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare

Descriere

Ulei Vegetal de Ricin x10ml
Descriere:
Uleiul de ricin este un derivat natural, care, prin proprietatile sale, este utilizat intr-o gama variata de tratamente cosmetice de infrumusetare.
Are proprietati antibacteriene, antifungice datorita antioxidantilor, ce ajuta organismul sa lupte impotriva radicalilor liberi. Acidul ricinoleic are rolul de ingrijire si protejare a pielii si a parului.
Informatii:
Denumire binomiala: Ricinus communis
Metoda de obtinere: presare la rece
Miros: ulei vegetal natural
Densitate: ridicata
Culoare: galbuie
Grad de absorbtie: se absoarbe in timp mai indelungat in piele Ulei Vegetal de Ricin x10ml
Descriere:
Uleiul de ricin este un derivat natural, care, prin proprietatile sale, este utilizat intr-o gama variata de tratamente cosmetice de infrumusetare.
Are proprietati antibacteriene, antifungice datorita antioxidantilor, ce ajuta organismul sa lupte impotriva radicalilor liberi. Acidul ricinoleic are rolul de ingrijire si protejare a pielii si a parului.
Informatii:
Denumire binomiala: Ricinus communis
Metoda de obtinere: presare la rece
Miros: ulei vegetal natural
Densitate: ridicata
Culoare: galbuie
Grad de absorbtie: se absoarbe in timp mai indelungat in piele Ulei Vegetal de Ricin x10ml
Descriere:
Uleiul de ricin este un derivat natural, care, prin proprietatile sale, este utilizat intr-o gama variata de tratamente cosmetice de infrumusetare.
Are proprietati antibacteriene, antifungice datorita antioxidantilor, ce ajuta organismul sa lupte impotriva radicalilor liberi. Acidul ricinoleic are rolul de ingrijire si protejare a pielii si a parului.
Informatii:
Denumire binomiala: Ricinus communis
Metoda de obtinere: presare la rece
Miros: ulei vegetal natural
Densitate: ridicata
Culoare: galbuie
Grad de absorbtie: se absoarbe in timp mai indelungat in piele

Detalii

ERP - ID
28178
Categorii
Cod Sku CS
30776
Descriere comerciala
Preturile de pe site pot sa fie diferite fata de cele din farmacie.

Preturile de pe site pot sa fie diferite fata de cele din farmacie.

Opinii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review