Ceai alb bio Pai Mu Tan x40 g (Sonnentor)
Cod Produs - Erp ID
46773
EAN
9004145009035
Call center pentru comenzi si suport general
Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate si a imaginilor. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare
Recomandarea farmacistului
Descriere
Ceai alb Pai Mu Tan
Pai Mu Tan in limba chineza inseamna 'bujor alb', deoarece frunzulitele de ceai, la infuzat, se aseamana cu petalele de bujori.
Muguri si boboci delicati impreuna cu primele doua frunzulite sunt atent uscate pentru obtinerea ceaiului Pai Mu Tan.
Un ceai indragit, o adevarata placere, cu un gust floral, delicat si usor picant.
Exceptional pe langa o masa usoara - preparate din legume sau salate.
Mod de utilizare:
1 lingurita de ceai pentru o ceasca (200 ml). Timp de infuzare 2-3 minute.
Prezentare:
40 gCeai alb Pai Mu Tan
Pai Mu Tan in limba chineza inseamna 'bujor alb', deoarece frunzulitele de ceai, la infuzat, se aseamana cu petalele de bujori.
Muguri si boboci delicati impreuna cu primele doua frunzulite sunt atent uscate pentru obtinerea ceaiului Pai Mu Tan.
Un ceai indragit, o adevarata placere, cu un gust floral, delicat si usor picant.
Exceptional pe langa o masa usoara - preparate din legume sau salate.
Mod de utilizare:
1 lingurita de ceai pentru o ceasca (200 ml). Timp de infuzare 2-3 minute.
Prezentare:
40 gCeai alb Pai Mu Tan
Pai Mu Tan in limba chineza inseamna 'bujor alb', deoarece frunzulitele de ceai, la infuzat, se aseamana cu petalele de bujori.
Muguri si boboci delicati impreuna cu primele doua frunzulite sunt atent uscate pentru obtinerea ceaiului Pai Mu Tan.
Un ceai indragit, o adevarata placere, cu un gust floral, delicat si usor picant.
Exceptional pe langa o masa usoara - preparate din legume sau salate.
Mod de utilizare:
1 lingurita de ceai pentru o ceasca (200 ml). Timp de infuzare 2-3 minute.
Prezentare:
40 g
Pai Mu Tan in limba chineza inseamna 'bujor alb', deoarece frunzulitele de ceai, la infuzat, se aseamana cu petalele de bujori.
Muguri si boboci delicati impreuna cu primele doua frunzulite sunt atent uscate pentru obtinerea ceaiului Pai Mu Tan.
Un ceai indragit, o adevarata placere, cu un gust floral, delicat si usor picant.
Exceptional pe langa o masa usoara - preparate din legume sau salate.
Mod de utilizare:
1 lingurita de ceai pentru o ceasca (200 ml). Timp de infuzare 2-3 minute.
Prezentare:
40 gCeai alb Pai Mu Tan
Pai Mu Tan in limba chineza inseamna 'bujor alb', deoarece frunzulitele de ceai, la infuzat, se aseamana cu petalele de bujori.
Muguri si boboci delicati impreuna cu primele doua frunzulite sunt atent uscate pentru obtinerea ceaiului Pai Mu Tan.
Un ceai indragit, o adevarata placere, cu un gust floral, delicat si usor picant.
Exceptional pe langa o masa usoara - preparate din legume sau salate.
Mod de utilizare:
1 lingurita de ceai pentru o ceasca (200 ml). Timp de infuzare 2-3 minute.
Prezentare:
40 gCeai alb Pai Mu Tan
Pai Mu Tan in limba chineza inseamna 'bujor alb', deoarece frunzulitele de ceai, la infuzat, se aseamana cu petalele de bujori.
Muguri si boboci delicati impreuna cu primele doua frunzulite sunt atent uscate pentru obtinerea ceaiului Pai Mu Tan.
Un ceai indragit, o adevarata placere, cu un gust floral, delicat si usor picant.
Exceptional pe langa o masa usoara - preparate din legume sau salate.
Mod de utilizare:
1 lingurita de ceai pentru o ceasca (200 ml). Timp de infuzare 2-3 minute.
Prezentare:
40 g
Cumparate frecvent impreuna
Opinii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review