VinamitNatural Banane deshidratat x 30g
8 39 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod Produs - Erp ID
35013
EAN
8934743382081
Call center pentru comenzi si suport general
Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate si a imaginilor. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare
Recomandarea farmacistului
Descriere
Punga contine banane liofilizate.
Freeze drying - liofilizarea - deshidratare prin sublimarea in vid a apei, dupa congelare
Liofilizarea este una dintre tehnologiile avansate in procesarea alimentelor dupa recoltare. Liofilizarea
consta in congelarea fructelor sau legumelor proaspete in mediu controlat cu mentinerea temperaturii
intre -10° si 0°C in camera de uscare, creand astfel diferente de temperatura si presiune intre interiorul
si exteriorul fructului cu scopul de a elimina (sublima) apa din ele. Fructele se deshidrateaza treptat
pana cand umiditatea scade la procentul dorit. Produsele liofilizate nu sunt prajite sau imbibate cu
ulei, deci nu vor deveni uleioase sau caramelizate.
Avantajele produselor VINAMIT - liofilizate
• Produsele liofilizate respecta standardele de igiena si siguranta a alimentelor.
• Produsele uscate prin liofilizare isi pastreaza culoarea, gustul, iar pierderea de nutrienti este redusa
(aproximativ 5%).
Informatii nutritionale si beneficiile fructelor liofilizate
• Fructele liofilizate pot fi pastrate cu mult mai mult decat fructele proaspete si sunt o gustare
convenabila care nu trebuie sa fie pastrata in frigider.
• Fructele liofilizate pastreaza continutul de vitamine, minerale si enzime.
• Timpul de depozitare al produsului este mult mai lung decat cel al fructelor proaspete.
Informatii de interes despre fructele liofilizate
• Din fructele liofilizate se poate obtine pudra de fructe.
Freeze drying - liofilizarea - deshidratare prin sublimarea in vid a apei, dupa congelare
Liofilizarea este una dintre tehnologiile avansate in procesarea alimentelor dupa recoltare. Liofilizarea
consta in congelarea fructelor sau legumelor proaspete in mediu controlat cu mentinerea temperaturii
intre -10° si 0°C in camera de uscare, creand astfel diferente de temperatura si presiune intre interiorul
si exteriorul fructului cu scopul de a elimina (sublima) apa din ele. Fructele se deshidrateaza treptat
pana cand umiditatea scade la procentul dorit. Produsele liofilizate nu sunt prajite sau imbibate cu
ulei, deci nu vor deveni uleioase sau caramelizate.
Avantajele produselor VINAMIT - liofilizate
• Produsele liofilizate respecta standardele de igiena si siguranta a alimentelor.
• Produsele uscate prin liofilizare isi pastreaza culoarea, gustul, iar pierderea de nutrienti este redusa
(aproximativ 5%).
Informatii nutritionale si beneficiile fructelor liofilizate
• Fructele liofilizate pot fi pastrate cu mult mai mult decat fructele proaspete si sunt o gustare
convenabila care nu trebuie sa fie pastrata in frigider.
• Fructele liofilizate pastreaza continutul de vitamine, minerale si enzime.
• Timpul de depozitare al produsului este mult mai lung decat cel al fructelor proaspete.
Informatii de interes despre fructele liofilizate
• Din fructele liofilizate se poate obtine pudra de fructe.
Cumparate frecvent impreuna
Opinii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review