HIPPIS ECO mere, zmeura, rodie si acerola x100g
Cod Produs - Erp ID
34183
EAN
4062300319882
Call center pentru comenzi si suport general
Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate si a imaginilor. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare
Recomandarea farmacistului
Descriere
Amestec din 100% fructe, sub forma de piure.
Merele sunt cunoscute pentru lista impresionanta de fitonutrimente (flavonoide si polifenoli) si antioxidanti pe care studiile le indica drept componente esentiale in cresterea si dezvoltarea normala, dar si pentru starea de sanatate in ansamblu.
Rodia are putine calorii, este bogata in vitaminele B (B3, B5, B6, B2, B1) Vitamina C, Vitamina E, Vitamina K si minerale: sodiu, potasiu, calciu, cupru, fier, magneziu, mangan, fosfor, seleniu, zinc si acid folic. Acest fruct contine de 3 ori mai multi antioxidanti decat vinul rosu sau ceaiul verde. Rodia este considerata unul din fructele bogate in fibre.
Zmeura are un nivel semnificativ ridicat de substante fitochimice: flavonoide fenolice, precum antocianine, acid elagic (tanin), quercetina, acid galic, cianidina, pelargonidina, catechine, kaempferol si acid salicili.
Pe langa vitamina C, fructele de Acerola sunt si o sursa de vitamina A (4.300-12.500 UI/100 g) ce poate concura in anumite conditii cu morcovii (11.000 UI/100 g).
Merele sunt cunoscute pentru lista impresionanta de fitonutrimente (flavonoide si polifenoli) si antioxidanti pe care studiile le indica drept componente esentiale in cresterea si dezvoltarea normala, dar si pentru starea de sanatate in ansamblu.
Rodia are putine calorii, este bogata in vitaminele B (B3, B5, B6, B2, B1) Vitamina C, Vitamina E, Vitamina K si minerale: sodiu, potasiu, calciu, cupru, fier, magneziu, mangan, fosfor, seleniu, zinc si acid folic. Acest fruct contine de 3 ori mai multi antioxidanti decat vinul rosu sau ceaiul verde. Rodia este considerata unul din fructele bogate in fibre.
Zmeura are un nivel semnificativ ridicat de substante fitochimice: flavonoide fenolice, precum antocianine, acid elagic (tanin), quercetina, acid galic, cianidina, pelargonidina, catechine, kaempferol si acid salicili.
Pe langa vitamina C, fructele de Acerola sunt si o sursa de vitamina A (4.300-12.500 UI/100 g) ce poate concura in anumite conditii cu morcovii (11.000 UI/100 g).
Detalii
Cumparate frecvent impreuna
Opinii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review