Zahar brun melasa neraf x 500g (Solaris)
Cod Produs - Erp ID
16206
EAN
5941828006261
Call center pentru comenzi si suport general
Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate si a imaginilor. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare
Recomandarea farmacistului
Descriere
Detalii produs
Zahăr brut nerafinat obtinut din trestie de zahăr de calitate superioară din Mauritius. Continut ridicat de melasă. Recomandăm pentru utilizarea in special pentru prăjituri, datorită gustului deosebit. Alte utilizări culinare sunt sosuri pentru salate, marinate pentru carne si peste, sau chiar ca un sirop turnat peste deserturi cu fructe proaspete.
Beneficii produs
Recomandăm pentru inlocuirea zahărului alb
Poate fi folosit la indulcirea tuturor alimentelorIngrediente
Trestie de zahăr de calitate superioară din Mauritius. Continut ridicat de melasă - de aici si forma de pastă.
Valori medii nutritionale 100 g
Valoare energetică - 1627 kJ/ 383 kcal
Grăsimi - 0 g (din care acizi grasi saturati - 0 g)
Glucide - 95,7 g (din care zaharuri - 92,7 g)
Proteine - 0 g
Sare < 0,01 g
Cum se consumă zahărul brun melasa nerafinat
Se pot prepara diverse prăjituri sau deserturi: tarte delicioase cu caramel, tort cu mere si fructe, chec cu rubarbă si ghimbir, clătite.
In lapte sau ceai, cu fulgi de cereale, musli sau alte alimente, zahărul melasa are un gust inconfundabil.
Alte utilizări culinare sunt sosuri pentru salate, marinate pentru carne si peste, sau chiar ca un sirop turnat peste deserturi cu fructe proaspete.
Contraste delicioase apar in combinatia cu fructe de pădure rosii, citrice sau chiar legume: paste, conopidă, dovleac sau cartofi dulci, inainte de coacerea la cuptor.
După deschidere, trebuie păstrat intr-un recipient etans din sticlă, deoarece se intăreste.
Recomandări
Recomandăm pentru utilizarea in special pentru prăjituri, datorită gustului deosebit.
Istoric
Denumirea provine de la grecescul "Melan” - negru sau după alte surse de la "melaço” cuvant portughez, el insusi derivat din cuvantul latin Mel sau miere.
Zahăr brut nerafinat obtinut din trestie de zahăr de calitate superioară din Mauritius. Continut ridicat de melasă. Recomandăm pentru utilizarea in special pentru prăjituri, datorită gustului deosebit. Alte utilizări culinare sunt sosuri pentru salate, marinate pentru carne si peste, sau chiar ca un sirop turnat peste deserturi cu fructe proaspete.
Beneficii produs
Recomandăm pentru inlocuirea zahărului alb
Poate fi folosit la indulcirea tuturor alimentelorIngrediente
Trestie de zahăr de calitate superioară din Mauritius. Continut ridicat de melasă - de aici si forma de pastă.
Valori medii nutritionale 100 g
Valoare energetică - 1627 kJ/ 383 kcal
Grăsimi - 0 g (din care acizi grasi saturati - 0 g)
Glucide - 95,7 g (din care zaharuri - 92,7 g)
Proteine - 0 g
Sare < 0,01 g
Cum se consumă zahărul brun melasa nerafinat
Se pot prepara diverse prăjituri sau deserturi: tarte delicioase cu caramel, tort cu mere si fructe, chec cu rubarbă si ghimbir, clătite.
In lapte sau ceai, cu fulgi de cereale, musli sau alte alimente, zahărul melasa are un gust inconfundabil.
Alte utilizări culinare sunt sosuri pentru salate, marinate pentru carne si peste, sau chiar ca un sirop turnat peste deserturi cu fructe proaspete.
Contraste delicioase apar in combinatia cu fructe de pădure rosii, citrice sau chiar legume: paste, conopidă, dovleac sau cartofi dulci, inainte de coacerea la cuptor.
După deschidere, trebuie păstrat intr-un recipient etans din sticlă, deoarece se intăreste.
Recomandări
Recomandăm pentru utilizarea in special pentru prăjituri, datorită gustului deosebit.
Istoric
Denumirea provine de la grecescul "Melan” - negru sau după alte surse de la "melaço” cuvant portughez, el insusi derivat din cuvantul latin Mel sau miere.
Detalii
Cumparate frecvent impreuna
Opinii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review